Hudföryngring

Med hjälp av gult ljus behandlas hela ansiktet så att kollagenet i huden stimulerar nyproduktion av hudceller. En allmän fräschör uppstår i huden, på grund av ökad blodcirkulation. Viss uppstramning, utjämnad färgton samt fin lyster uppnås. Ljuspulser passerar det yttersta hudlagret där värmen reducerar små fina kärl i ansiktet, milda akne ärr, rodnader, rosacea, solskadad hud, åldersförändringar, pigmenteringar, samt grova porer.
Rekommenderas: 4-6 behandlingar med 3-4 veckor mellanrum.

Ytliga blodkärl:

Behandlas med gult ljus. Värme alstras i blodkärlet, då det gula ljuset absorberas i det röda hemoglobinet. Blodkärlet koaguleras och försvinner.
Man kan få en lätt rodnad och en värmekänslig hud det första dygnet. Oftast tar det ca. tre veckor innan man ser att kärlet reducerats. Det kan bli en rodnad eller ett litet blåmärke som sedan försvinner.
Om det är ett litet kärl kan man få en omedelbar effekt att kärlet drar ihop sig.
Rekommenderas: 3-5 behandlingar med 3-4 veckor mellanrum.

 

Rosacea

Rosacea även kallad vuxenakne, än en hudsjukdom som drabbar centrala delar av ansiktet och orsakar hudrodnad som röda kinder, rödnäsa, inflammerade knottror och finnar. IPL behandlar effektivt de vidgade blodkärlen. Episoder med finnar och knottrar minskar också markant.

 

 

Pigmentfläckar:
Behandlas med grönt ljus för att förbränna melaninet i pigmentfläcken.
Efter en behandling kan området, som behandlas se lite ”smutsigt” ut. Det som skett är att pigmentet kryper upp till ytan (epidemis) där det efter ca 5-12 dagar flagnar bort.
Rekommenderas: 3-4 behandlingar med 3-4 veckor mellanrum

Dela till sociala nätverk

Attundagränd 3, 191 61 Sollentuna
Mobil: 073-946 44 24
info@allinonehudvard.se
www.allinonehudvard.se